Pere de ceai cu perle de Tapioca și Satsumas

Pere de ceai cu perle de Tapioca și Satsumas
Pere de ceai cu perle de Tapioca și Satsumas este un fără gluten, fără lactate și vegetarian garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 243 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați apă, bețișoare de scorțișoară, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Budincă de perle de porumb dulce și tapioca, Perle Tapioca Cu Nucă De Cocos Dulce Și Cantelope, și Perle de Tapioca cu nucă de cocos dulce și pepene galben pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți apa la fierbere viguroasă într-o oală mare și grea, apoi adăugați perle de tapioca și reveniți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți ușor, acoperit, amestecând ocazional, până când perlele de tapioca sunt aproape transparente, 1 1/2 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TapiocaTapioca
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Se ia de pe foc și se amestecă amestecul, apoi se lasă să stea, acoperit, până când lichidul este gros și perlele sunt transparente, aproximativ 45 de minute.
3
Se scurge într-o strecurătoare și se clătește cu apă rece, apoi se scurge bine și se transferă într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
BolBol
1
Tăiați o rundă de hârtie pergament puțin mai mare decât interiorul unei oale grele de 4 până la 5 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Peel 2 (3-x 1-inch) benzi coaja de la 1 satsuma cu un cojitor de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
3
Îndepărtați orice miez alb cu un cuțit ascuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
4
Aduceți apă, zahăr, miere, scorțișoară, zesturi și anason stelat la fierbere în oală de 4 până la 5 litri la foc mare, amestecând până când zahărul s - a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anason StelatAnason Stelat
ScorțișoarăScorțișoară
MiereMiere
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Se ia de pe foc.
6
Adăugați punga de ceai și punga abruptă, dunking de câteva ori, 3 minute. Strângeți punga și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sac De CeaiSac De Ceai
7
Între timp, curățați perele, apoi sfertul pe lungime și miezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
8
Întoarceți lichidul la fierbere la foc mare, apoi adăugați pere în 1 strat și acoperiți suprafața direct cu o rundă de pergament, pliată lateral pe partea laterală a oalei pentru a sigila complet suprafața. Reveniți la fierbere, apoi gătiți perele la foc mic, rotind ocazional, până când sunt fragede când sunt străpunse cu un cuțit ascuțit, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
9
Se ia de pe foc și se lasă perele să se absoarbă în lichid, încă acoperite, întorcându-se ocazional, până se răcește complet, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
10
Transferați cu grijă perele cu o lingură cu fante într-un vas superficial, apoi strecurați lichidul printr-o sită căptușită cu un prosop de hârtie în ceașcă de măsurare. Aruncați solidele, rezervând anason stelat și bețișoare de scorțișoară pentru garnitură, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Anason StelatAnason Stelat
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
SitaSita
11
Se toarnă 1 cană de lichid de braconaj peste tapioca, apoi se toarnă lichidul rămas peste pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TapiocaTapioca
PerePere
1
Tăiați coaja, inclusiv toată miezul alb, din satsumas cu un cuțit ascuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
2
Tăiați segmentele libere de membrane, lăsându-le să cadă într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Serviți pere cu perle de tapioca și lichid de braconaj în jurul lor. Sus cu satsumas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TapiocaTapioca
PerePere
1
* Perele pot fi braconate cu 2 zile înainte și răcite în lichid, acoperite. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.* Perlele de Tapioca pot fi gătite și scurse cu 1 zi înainte, apoi păstrate în 1 cană de lichid de braconaj de pere într-un recipient etanș la temperatura camerei.* Segmentele Satsuma pot fi tăiate cu 3 ore înainte și răcite, acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TapiocaTapioca
PerePere
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista