Desert De Recoltare

Desert De Recoltare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați desertul de recoltare. Această rețetă servește 15 și costă 88 de cenți pe porție. O porție conține 241 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Dacă aveți la îndemână topping bătut din carton, ghimbir măcinat, glazură de vanilie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Recolta Desert De Fructe, Recoltarea Umpluturii, și Salată De Recoltare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță grea, presărați gelatina peste lapte; lăsați să stea 5 minute. Gatiti si amestecati la foc mic pana se dizolva gelatina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați dovleacul, zahărul brun, sarea, ghimbirul, scorțișoara și nucșoara. Gatiti si amestecati la foc mediu-mare pana se ingroasa si clocoteste. Reduceți căldura; gatiti si amestecati 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
(aroma Originala)(aroma Originala)
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
(tub Mare)(tub Mare)
3
Se ia de pe foc.
4
Se amestecă o cantitate mică de umplutură fierbinte în gălbenușurile de ou; întoarceți-le pe toate în tigaie; amestecând constant. Aduceți la fierbere ușoară; gatiti si amestecati 2 minute mai mult (amestecul va fi gros).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Se ia de pe foc. Acoperiți suprafața cu hârtie cerată; se da la frigider fara agitare pana se raceste. Îndoiți în jumătate de topping biciuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
6
Aranjați jumătate din napolitane într-un 13-in uns. x 9 inch. dish. Se acoperă cu jumătate din amestecul de dovleac; repetați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(aroma Originala)(aroma Originala)
Prăjituri De Tip Sandwich Cu Napolitană DreptunghiularăPrăjituri De Tip Sandwich Cu Napolitană Dreptunghiulară
7
Se întinde cu toppingul bătut rămas. La frigider timp de 3 ore sau până când este setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
8
Scor desert în 15 bucăți; aranja porumb bomboane în grupuri de trei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De PorumbBomboane De Porumb
9
Combinați glazura și colorantul alimentar; puneți într-o pungă mică de plastic resigilabilă. Introduceți un vârf rotund de patiserie # 5; țeavă pe fiecare bucată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
10
Tăiați desertul de-a lungul liniilor marcate.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Desertul funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții15
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista