Pui la gratar cu fasole verde și sos de lapte bătut

Pui la gratar cu fasole verde și sos de lapte bătut
Pui la gratar cu fasole verde și sos de lapte bătut este un fără gluten felul principal. O porție conține 400 calorii, 52G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $ 2.97 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de jumătăți de piept de pui, lămâi, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Graham Elliot ' s Chicken cu fasole verde în zară-rețetă de pansament cu tarhon, [] Usturoi la gratar si salata de pui zară cu sos de lapte bătut-Tahini, și Rețetă De Pui La Grătar Cu Fasole Verde Și Roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună zeama, maioneza, arpagicul, pătrunjelul, usturoiul, coaja de lămâie și sucul și 1 lingură de apă într-un bol mediu. Condimentează cu sare și piper și dă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Pentru puiul și fasolea la grătar: Preîncălziți un grătar sau o tigaie la grătar (peste 2 arzătoare) la foc mediu-mare. Faceți o grosime dublă de folie de aluminiu de aproximativ 18 inci pătrat. Aruncați fasolea verde cu uleiul de măsline și sarea și piperul după gust și întindeți pe o jumătate din folie. Îndoiți folia pentru a sigila fasolea verde într-un pachet dreptunghiular, lăsând o mică cupolă în partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui La GratarPui La Gratar
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Fasole VerdeFasole Verde
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Puneți pachetul de fasole verde pe grătar și grătați până se înmoaie, aproximativ 18 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Scoateți din grătar și lăsați fasolea să se aburească în pachet până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Între timp, periați inelele de ceapă cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Grătați pe cealaltă parte a grătarului până când este carbonizat și fraged, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Scoateți într-un castron când ați terminat.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Presărați puiul cu sare și piper, ungeți cu ulei de măsline și strecurați cele 2 jumătăți de lămâie. Grătați puiul, întorcându-l o dată, până când este fiert, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. În ultimele 2 minute, adăugați sferturile de lămâie la grătar doar pentru a se coace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Pentru a servi: goliți fasolea verde în castron cu ceapa și aruncați cu 3 linguri de pansament. Movilați legumele pe farfurii sau pe un platou și deasupra cu puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
9
Stropiți cu pansamentul rămas și garnisiți cu pene de lămâie la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Revista