Cârnați, șuncă, mere și Cornbread umplutura
Cârnați, slănină, mere și Cornbread umplutura ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 428 calorii, 17g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Această rețetă de la Toțiretetele au 94 de fani. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Dacă aveți la îndemână slănină, verigi de cârnați de porc, sare și piper măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, ceea ce este bine. Încercați Cornbread, cârnați și umplutură de mere, Umplutură De Pâine De Porumb Cu Slănină De Mere, și Cornbread și cârnați umplutura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor vasul de copt de 9x13 inch.
Așezați pâinea de porumb cubată și amestecul de umplutură de pâine într-un castron mare. Pune deoparte.
Așezați legăturile de cârnați tocate și cârnații măcinați într-o tigaie; gătiți și amestecați la foc mediu-mare până se rumenesc uniform.
Scurgeți și puneți cârnații într-un bol. Folosind aceeași tigaie, gătiți slănina la foc mediu până se rumenesc uniform.
Scurgeți slănina pe prosoape de hârtie.
Scurgeți excesul de grăsime de slănină din tigaie. Amestecați cârnații fierți și slănina în amestecul de pâine de porumb.
Folosind aceeași tigaie, gătiți țelina și ceapa la foc mediu până când sunt transparente și fragede, aproximativ 5 minute. Se amestecă în amestecul de pâine de porumb.
Amestecați ciupercile, pătrunjelul și merele în amestecul de pâine de porumb. Condimentează cu sare, piper și salvie.
Se toarnă suficient bulion de pui peste amestecul de pâine de porumb pentru a se umezi bine și se aruncă pentru a distribui uniform. Puneți amestecul în vasul de copt pregătit.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când partea de sus este prăjită și centrul este ferm, aproximativ 45 de minute.