Cârnați și caserolă de orez sălbatic

Cârnați și caserolă de orez sălbatic
Cârnați și caserola de orez sălbatic ar putea fi doar fără gluten rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 311 calorii, 14g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 1 oră și 35 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cârnați de porc în vrac, fulgi de pătrunjel, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Caserola de orez sălbatic și cârnați, Caserola de orez sălbatic și cârnați, și Supă De Orez Sălbatic Cu Cârnați.

Instrucțiuni

1
Gatiti orezul conform indicatiilor pachetului. Între timp, într-o tigaie mare, gătiți cârnați la foc mediu până nu mai sunt roz; scurgeți. Într-un castron mare, combinați ingredientele rămase; adăugați orezul și cârnații.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
2
Transferați la un 2-qt uns. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Se coace, neacoperit, la 350 CP timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Revista