Cârnați Umplutura Bile
Cârnați umplutura bile este un lactate gratuit farfurie. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 91 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 20. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de amestec de umplutură de pâine condimentată cu ierburi, țelină, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 11%. Încercați Bile De Umplutură, Cel Mai Bun Vreodată Umplutura Bile, și Bile mari de umplutură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Într-un castron mediu, amestecați amestecul de umplutură de pâine uscată condimentată cu ierburi cu apă fierbinte. Se amestecă treptat în carne de porc până se amestecă cu amestecul de umplutură. Se amestecă ceapa, țelina, oul și praful de copt.
Formați amestecul în bile de 1 inch.
Așezați bilele pe o foaie mare de copt, acoperiți cu folie și coaceți în cuptorul preîncălzit 15 minute.
Îndepărtați folia. Ridicați temperatura cuptorului la 350 grade F (175 grade C). Continuați să coaceți 25 de minute, până se rumenesc.