Cârnați Pentru Micul Dejun

Cârnați Pentru Micul Dejun
Micul dejun cârnați este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap mâncare de dimineață. Această rețetă servește 6 și costă 1,03 USD pe porție. O porție conține 406 calorii, 26g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 529 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, cuișoare măcinate, salvie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Cârnați De Modă Veche Pentru Micul Dejun Englezesc (Sau Chiftele De Cârnați), Cârnați Pentru Micul Dejun, și Cârnați Pentru Micul Dejun.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați Salvia, sarea, piperul negru măcinat, maghiranul, zahărul brun, ardeiul roșu zdrobit și cuișoarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Zahăr BrunZahăr Brun
MaghiranMaghiran
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se amestecă bine.
3
Așezați carnea de porc într-un castron mare și adăugați condimentele amestecate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se amestecă bine cu mâinile și se formează în chiftele.
5
Soteți prăjiturile într-o tigaie mare la foc mediu timp de 5 minute pe fiecare parte sau până când temperatura internă a porcului atinge 160 de grade F (73 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista