Cârnați Italieni Și Paste De Roșii Uscate La Soare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cârnații italieni și pasta de roșii uscate la soare. O porție conține 516 calorii, 22g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de spanac, frișcă grea, crutoane de salată condimentate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodle, și Paste cu cârnați italieni condimentați, Rabe de Broccoli și Pesto de roșii uscate la soare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului pentru al dente.
Între timp, într-un cuptor olandez, gătiți cârnați la foc mediu-mare 5-6 minute sau până când nu mai sunt roz, rupându-se în bucăți. Se amestecă roșiile, usturoiul, semințele de fenicul și fulgii de piper; gătiți cu 1 minut mai mult.
Adăugați vin. Se aduce la fierbere; gatiti 1-2 minute sau pana cand lichidul este aproape evaporat. Amestecați smântâna; gătiți cu 1 minut mai mult.
Adăugați spanacul; gătiți și amestecați doar până când spanacul este ofilit.
Scurgeți pastele; se adaugă la amestecul de cârnați. Se amestecă 1/2 cană de brânză.
Se presară cu crutoane zdrobite și brânză rămasă.