Cușcuș și saut legume de vară
Cuscusul și sautul vegetal de vară s-ar putea să fie doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 131 calorii. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, cuscus, sâmburi de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sote De Legume De Vară, Porumb si legume de vara saut, și Halibut ars cu saut vegetal de vara.
Instrucțiuni
Gatiti cuscusul conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea. Păstrați cuscusul cald.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați dovlecelul și ceapa; sotati 3 minute sau pana cand se inmoaie. Se amestecă cuscusul și porumbul; gatiti 1 minut sau pana se incalzeste bine. Se amestecă sare și piper negru.