Cușcuș Mediteranean
Cuscusul mediteranean ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă 77 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 194 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Un amestec de sare kosher și piper proaspăt crăpat, cuscus instant, măsline kalamatan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Foodnetwork are 40 de fani. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 70%. Încercați Cușcuș Mediteranean, Cușcuș Mediteranean, și Cușcuș Mediteranean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cuscusul într-un bol mare de amestecare.
Puneți bulionul de pui și caisele într-o cratiță, condimentați cu sare și piper și aduceți la fierbere la foc mediu-mare.
Se toarnă lichidul clocotit peste cuscus și se agită vasul pentru a umezi fiecare bob.
Presărați măslinele și scallions deasupra și acoperiți vasul bine cu folie de plastic.
Lăsați să stea 10 minute, până când lichidul este absorbit.
Pentru a servi, condimentați cuscusul cu sare și piper și puf cu o furculiță.
Se servește cald sau la temperatura camerei.