Cuscus cu ciuperci

Cuscus cu ciuperci
Cuscusul cu ciuperci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 227 calorii. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de unt, granule de bouillon de pui, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciuperci marocane cu cuscus, Cuscus-Ciuperci Umplute, și Balsamic Fiert Ciuperci Și Cuscus pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, combinați primele cinci ingrediente; aduceți la fierbere. Se amestecă cuscusul și ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Scoateți din căldură; lăsați să stea, acoperit, timp de 5-10 minute sau până când lichidul este absorbit. Fluff cu o furculiță.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista