Cuscus cu ciuperci
Cuscusul cu ciuperci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 227 calorii. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de unt, granule de bouillon de pui, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciuperci marocane cu cuscus, Cuscus-Ciuperci Umplute, și Balsamic Fiert Ciuperci Și Cuscus pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, combinați primele cinci ingrediente; aduceți la fierbere. Se amestecă cuscusul și ciupercile.
Scoateți din căldură; lăsați să stea, acoperit, timp de 5-10 minute sau până când lichidul este absorbit. Fluff cu o furculiță.