Curry De Nucă De Cocos, 3 Prețuri

Curry De Nucă De Cocos, 3 Prețuri
Rețeta Curry de nucă de cocos, prețurile 3 ar putea satisface pofta indiană în aproximativ 15 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 773 calorii. Această rețetă servește 1 și costă 4,88 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de arahide, fulgi de piper, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Curry De Creveți Tigru De Nucă De Cocos (Thengai Konju Curry), Black Eyed Peas Curry (Cu Nucă De Cocos) (Lobia Curry), și Picant Vegan Thai nucă de cocos Curry roșu cu orez de nucă de cocos-șofran.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc
LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc
Prin simpla conservare a aromelor și aromelor care au fost livrate din struguri, LangeTwins Chenin Blanc este o expresie vibrantă a soiului. Crisp Granny Smith apple notes se îmbină cu un indiciu de pere tartă pentru a crea un vin luminos și răcoritor, ușor de savurat singur.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții1
Scor De Sănătate48
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista