Curry de miel picant

Curry de miel picant
Curry de miel picant este un fel principal fără gluten. Această rețetă face 6 porții cu 419 calorii, 37 g de proteine și 14 g de grăsime fiecare. Pentru 2,5 USD per porție, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat indian. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați scorțișoară măcinată, orez brun, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 81%, ceea ce este grozav. Rețete similare includ chifteluțe de miel într-un curry picant, Lamb Kofta Kari – chifteluțe în sos de curry picant și cotlete de miel cu sos de cremă de curry sau grație de miel.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele șapte ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
2
Adăugați mielul; sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi. Se da la frigider pentru 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
3
Într-un cuptor olandez, rumeniți carnea în ulei în loturi; îndepărtați și păstrați la cald. În aceeași tigaie, gătiți ceapa în picături până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
4
Adăugați apa, boia de ardei, pasta de roșii, sare, muștar și praf de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
5
Întoarceți mielul în tigaie. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 1 până la 1-1/2 oră sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
6
Se ia de pe foc; se amestecă în iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
7
Serviți cu orez. Acoperiți cu ananas, nucă de cocos și migdale, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
(23)(23)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)

Vin recomandat: Riesling, Gruener Veltliner, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Riesling, Gruener Veltliner și Sparkling rosé. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste mâncăruri pot fi servite reci și au o oarecare dulceață pentru a completa picantența și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Ruinart, Vin. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 89 de dolari.
NV Ruinart , Vin
NV Ruinart , Vin
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate67
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista