Curcan Prăjit Cu Rozmarin
Curcanul prăjit cu rozmarin ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 129 calorii, 16g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 54. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de sare, piper măcinat, curcan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Curcan Prăjit Cu Rozmarin, Curcan Prăjit Cu Rozmarin, și Curcan prăjit cu bere și rozmarin.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Într-un castron mic, amestecați uleiul de măsline, usturoiul, rozmarinul, busuiocul, condimentul Italian, piperul negru și sarea. Pune deoparte.
Spălați curcanul în interior și în exterior; se usucă.
Îndepărtați orice depozite mari de grăsime. Slăbiți pielea de pe piept. Acest lucru se face lucrând încet degetele între sân și piele. Lucrați-l liber până la capătul tobei, având grijă să nu rupeți pielea.
Folosind mâna, întindeți o cantitate generoasă de amestec de rozmarin sub pielea sânului și pe coapsă și picior. Frecați restul amestecului de rozmarin peste exteriorul sânului. Folosiți scobitori pentru a sigila pielea peste orice carne de sân expusă.
Așezați curcanul pe un raft într-o tigaie.
Adăugați aproximativ 1/4 inch de apă pe fundul cratiței. Prăjiți în cuptorul preîncălzit 3 până la 4 ore sau până când temperatura internă a păsării atinge 180 de grade F (80 de grade C).