Curcan prăjit cu frecare proaspătă de cimbru și glazură de arțar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul prăjit cu frecare proaspătă de cimbru și glazură de arțar. Această rețetă servește 12 și costă 1,41 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 70g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 502 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de unt, frunze de cimbru, curcan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Curcan prăjit cu glazură de arțar de muștar, Pui fript de arțar cu cartofi și cimbru, și Friptură la oală cu ciuperci sălbatice și cimbru proaspăt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.fixați pielea gâtului pe spatele curcanului cu frigărui. Îndoiți aripile peste spatele curcanului, astfel încât sfaturile să se atingă. Pe raft în tigaie de prăjire superficială, așezați curcanul, pieptul în sus.
Într-un castron mic, amestecați cimbru, sare, ienibahar, piper și ulei. Frecați amestecul de cimbru peste curcan. Puneți picioarele sub banda de piele la coadă (dacă există) sau legați-le împreună cu sfoară grea. Introduceți termometrul pentru carne rezistent la cuptor în Curcan, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a coapsei interioare și să nu atingă osul.
Friptură neacoperită 1 oră. Când curcanul începe să devină maro auriu, așezați cort de folie rezistentă peste curcan. Prăjiți 2 ore și 30 de minute mai mult.
Într-un castron mic cu microunde, untul cu microunde la 45 de secunde sau până se topește. Se amestecă siropul de arțar.
Tăiați banda de piele sau îndepărtați picioarele care țin cravată pentru a permite interiorului coapselor să gătească.
Periați curcanul cu amestec de unt-sirop; prăjiți descoperit cu 20 până la 30 de minute mai mult, periați din nou cu amestec de unt-sirop după 10 minute.
Turcia se face atunci când termometrul citește 74° și copanele se mișcă ușor atunci când sunt ridicate sau răsucite.
Așezați curcanul pe platoul cald; acoperiți cu folie pentru a vă încălzi.
Lăsați să stea 15 minute pentru cea mai ușoară sculptură.
Se ornează cu crenguțe de cimbru, felii de caise și cireșe.