Curcan Afumat Și Roșii Uscate La Soare
Curcan afumat și roșii uscate la soare împachetări ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 508 calorii, 8g de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Este adus la tine de Toțiretete. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți pesto buitoni inkt, tortilla de făină de dimensiuni burrito, salată romaine și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Turcia, porumb și roșii uscate la soare pentru două, Curcan, Porumb Și Roșii Uscate La Soare, și Anghinare și paste de roșii uscate la soare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați crema de brânză și două linguri de pesto într-un castron mic; se amestecă bine.
Răspândiți uniform pe fiecare tortilla.
Așezați felii de curcan, salată, roșii și ceapă roșie sau varză de lucernă peste treimea inferioară a tortilelor, asigurându-vă că ingredientele nu ating marginile.
Îndoiți marginea inferioară a tortilla spre centru și rotiți ușor până când tortilla este complet înfășurată în jurul umpluturii. Înfășurați bine în folie de plastic. La frigider timp de 15 minute.