Bușteni cu unt de arahide
Bușteni cu unt de arahide este o rețetă vegană, lacto ovovegetariană și fără lactate, cu 48 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine, 5 g de grăsimi și un total de 73 de calorii. Pentru 6 cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Allrecipes. Această rețetă este pe placul a 10 bucătari și bucătari. Dacă aveți zahăr de cofetarie, cereale de orez, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Câteva persoane le-a plăcut foarte mult acest condiment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de mare de 35%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Bușteni de bomboane de arahide, Bușteni de arahide înmuiați în ciocolată și Death by Peanut Butter: Peanut Butter Cookies with Chocolate Peanut Butter Cups.
Instrucțiuni
Folosind mâinile, combinați untul de arahide, cerealele și 1 1/2 cană de zahăr de cofetă într-un castron mediu până se amestecă bine.
Rotiți în forme de bușteni de dimensiunea degetului mic.
Combinați zahărul de cofetari rămas cu apa într-o cratiță; aduce la fiert.
Se ia de pe foc si se lasa sa stea cateva minute.
Înmuiați fiecare buștean în glazură.
Puneți pe rafturi până când glazura devine fermă. Depozitați într-un recipient ermetic cu hârtie cerată între straturi.