Curcan afumat înăbușit în "sos" din Africa de Vest

Curcan afumat înăbușit în
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și supă integrală 30? Curcan afumat înăbușit în "sosul" din Africa de Vest ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 255 calorii, 5g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare africană. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, coapsă de curcan, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Poussain Din Africa De Vest, Supă De Arahide Din Africa De Vest, și Supă De Arahide Din Africa De Vest pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling

Pinotage, Chenin Blanc și Riesling sunt alegeri excelente pentru africani. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Ai putea încerca Beaumont Pinotage. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Beaumont Pinotage
Beaumont Pinotage
Stilul lui Beaumont reflectă climatul mai rece al regiunii râului Bot. Fructe proaspete de fructe de pădure roșii, cu un corp mediu delicios de băut și taninuri bine integrate.Se potrivește foarte bine cu bobotie, vânat și curry, coaste de rezervă și friptură de piper sau încercați snoek și gem de struguri.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista