Cupe Ciuperci Umplute
Cupele de ciuperci umplute ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 100 de calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 16. Un amestec de piper măcinat, sare, pesmet panko și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 6 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 34%. Încercați Ghimbir Și Ciuperci Negre De Pui (?????), Supă Sotanghon (vermicelli) cu pui și ciupercă neagră, și Carne de porc prăjită cu ghimbir și ciupercă neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Scoateți tulpinile din capacele de ciuperci; capace de rezervă. Aruncați tulpinile. Într-un castron mare, amestecați crema de brânză, spanacul, 1/2 cană de parmezan, sarea și ambii ardei până se omogenizează bine. Lingură în capace de ciuperci, îngrămădind ușor.
Așezați ciupercile într-o tigaie cu jumătate de foaie de 17x12 inci.
Într-un castron mic, amestecați restul de 1/2 cană de parmezan, firimiturile de pâine și untul.
Presărați amestecul de pesmet peste capacele de ciuperci umplute, apăsând ușor.
Coaceți 20 până la 22 de minute sau până când se încălzește bine.