Cupele de ciuperci umplute ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 100 de calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 16. Un amestec de piper măcinat, sare, pesmet panko și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 6 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 34%. Încercați Ghimbir Și Ciuperci Negre De Pui (?????), Supă Sotanghon (vermicelli) cu pui și ciupercă neagră, și Carne de porc prăjită cu ghimbir și ciupercă neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Scoateți tulpinile din capacele de ciuperci; capace de rezervă. Aruncați tulpinile. Într-un castron mare, amestecați crema de brânză, spanacul, 1/2 cană de parmezan, sarea și ambii ardei până se omogenizează bine. Lingură în capace de ciuperci, îngrămădind ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Așezați ciupercile într-o tigaie cu jumătate de foaie de 17x12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Într-un castron mic, amestecați restul de 1/2 cană de parmezan, firimiturile de pâine și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Presărați amestecul de pesmet peste capacele de ciuperci umplute, apăsând ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
6
Coaceți 20 până la 22 de minute sau până când se încălzește bine.