Ratatouille

Ratatouille
Ratatouille este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 200 de calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, piper, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ratatouille ' s Ratatouille (confit Byaldi al lui Thomas Keller), Confit Byaldi (aka Ratatouille ' s Ratatouille), și Tarte Tatin-tartelete Tatin-Tarte Tatin la ratatouille.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-o cratiță mare la foc moderat, aduceți 2 litri de apă sărată la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați fenicul și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
4
Între timp, frecați ardeii roșii și galbeni, dovleceii și vinetele cu ulei de măsline și transferați pe o foaie mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GalbenArdei Galben
Ulei De MăslineUlei De Măsline
VineteVinete
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Tăiați partea superioară de 1/2 inch din capul de usturoi. Înfășurați în folie și transferați pe foaia de copt alături de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
UsturoiUsturoi
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Când feniculul este fraged, folosiți clești pentru a transfera pe foaie și frecați cu ulei. Prăjiți legumele, întorcându-se ocazional, până se înmoaie și ușor rumenite, 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
FeniculFenicul
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
7
Transferați ardeii prăjiți într-un castron mare și acoperiți cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
8
Lăsați toate legumele să stea până se răcesc ușor, aproximativ 10 minute. Curățați și curățați ardeii,apoi tăiați mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
ArdeiArdei
9
Scoateți semințele din dovlecei și tăiați fin. Tăiați fin vinetele. Fenicul de bază și zaruri fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
FeniculFenicul
SemințeSemințe
10
Într-o cratiță mare la foc moderat, combinați legumele prăjite cubulețe și sosul de roșii. Strângeți usturoiul din piei în tigaie. Se fierbe amestecul, neacoperit, amestecând ocazional, până se îngroașă cu foarte puțin lichid rămas, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
LegumeLegume
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
11
Se amestecă busuioc, cimbru, maghiran, sare, piper, oțet balsamic și restul de 1/4 cană de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MaghiranMaghiran
PiperPiper
BusuiocBusuioc
CimbruCimbru
SareSare
12
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate29
Revista