Salată cubaneză de Avocado, Năsturel și ananas (Ensalada de Aguacate, Berro, y pi Peculosa)
Salata cubaneză de Avocado, Năsturel și ananas (Ensalada de Aguacate, Berro, y pi Apercul) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 250 de calorii. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână avocado floridan, suc proaspăt de lămâie, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Salată de Avocado (Ensalada de Aguacate), SALATĂ DE ROȘII ȘI AVOCADO (ENSALADA DE AGUACATE Y TOMATE), și Cocteil de creveți, ananas și Avocado (Cocktail de Camarones con pi 8uma y Aguacate) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați năsturelul într-o strecurătoare și clătiți sub apă curentă rece pentru a îndepărta orice nisip sau nisip. Aruncați orice frunze îngălbenite și îndepărtați tulpinile dure; pentru această salată, doriți doar frunzele și tulpinile fragede. Se usucă cu prosoape de hârtie și se dă la frigider în timp ce pregătiți restul salatei.
Așezați feliile de ananas pe o tigaie și presărați zahărul uniform deasupra lor. Se fierbe la aproximativ 4 inci de sursa de căldură, întorcându-se o dată, timp de 10 minute pe fiecare parte, până se rumenesc ușor.
Se lasă să se răcească, apoi se taie în cuburi de 1 inch. Pune deoparte.
Așezați usturoiul, uleiul de măsline, oțetul sau sucul de lămâie, chimenul, sarea și piperul într-un castron mic și bateți pentru a combina. Gust pentru condimente. Pune deoparte.
Tăiați avocado(urile) pe lungime în jumătate în jurul gropii și îndepărtați groapa.
Așezați jumătățile de avocado tăiate cu fața în jos pe suprafața de lucru și tăiați-le pe lungime în pene de 1 inch lățime. Curățați fiecare segment cu mâna sau cu un cuțit și tăiați-l în cuburi de 1 inch.
Așezați năsturelul într-un castron mediu și aruncați cu jumătate din pansament. Aranjați pe un platou mare.
Adăugați ananasul și avocado în același castron și aruncați cu restul pansamentului. Puneți ananasul și avocado peste patul de năsturel.
Se ornează cu așchii de ceapă roșie și se servește imediat.
Retipărit cu permisiunea de la Gran Cocina Latina: mâncarea Americii Latine de Maricel Presilla, 8012 Norton