Cupcakes Stout de ciocolată cu cremă de unt Irlandeză
Cupcakes Stout de ciocolată cu cremă irlandeză Buttercream ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 272 calorii. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, zahăr pudră, lichior de cremă irlandeză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Ziua Sf. patrick. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cupcakes cu lichior de ciocolată și cremă irlandeză, Chocolate Chip - cupcakes cu cremă irlandeză cu cremă de unt Bailey ' s, și Cupcakes Stout de ciocolată cu glazură de whisky irlandez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente).
Așezați o cană de copt din folie sau hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite.
În castron mare, bate toate ingredientele cupcake cu mixer electric la viteză mică de 30 de secunde. Bate pe viteza medie de 2 minute, răzuire castron ocazional. Împărțiți aluatul între căni de briose.
Coaceți 18 până la 23 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți cupcakes de la tigăi la rafturi de răcire. Se răcește complet.
Într-un castron mare, bateți scurtarea și untul cu mixerul electric la viteză mică până la omogenizare. Adăugați treptat zahăr pudră, câte 1 cană, bătând până se combină.
Adăugați vanilie și 2 linguri de lichior; bate până se omogenizează.
Adăugați suficient din restul de 1 până la 2 linguri de lichior, câte 1 linguriță, bătând până când glazura este ușoară și pufoasă.
Lingura glazura în decorare sac echipat cu # 1m stea sfat; țeavă glazura în model circular pe topuri de prajiturele.