Cum să faci stridii Rockefeller
Cum sa faci stridii Rockefeller este un pescatarian rețetă cu 36 de porții. O porție conține 31 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Dacă aveți la îndemână firimituri de pâine, sare și piper, lichior cu aromă de anason și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este improvizabil. Încercați Stridii Rockefeller, Deb ' s Oysters Rockefeller, și Stridii Rockefeller pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 500 grade F (260 grade C).
Se toarnă sare de rocă într-o farfurie mare, superficială.
Combinați năsturel, unt, pesmet, ceapă verde, țelină, tarhon, pătrunjel Italian, lichior cu aromă de anason, sare, piper negru și piper cayenne într-un robot de bucătărie; amestecați până se omogenizează.
Așezați 8 până la 12 stridii scuturate deasupra sării de rocă. Lingura 1 la 2 lingurite de amestec Nasturel un top fiecare stridie.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când stridiile sunt ferme și untul s-a topit, aproximativ 5 minute. Repetați cu stridiile rămase.