Cum să faci carne de porc dulce și acrișoară

Cum să faci carne de porc dulce și acrișoară
Cum să faci carne de porc dulce și acrișoară este un aperitiv fără gluten și fără lactate. Această rețetă servește 6. O porție conține 148 de calorii, 3 g de proteine și 3 g de grăsimi. Pentru 59 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 283 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, ceapă, roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Allrecipes. Este o rețetă ieftină pentru fanii mâncărurilor chinezești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 53%. Acest scor este bun. Rețete similare includ legume dulci și acrișoare, cum se prepară legume dulci și acrișoare, porc dulce și acru și porc dulce și acru.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie medie, gătiți orezul în ulei la foc mediu timp de aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De Secară închisă, Ruptă în BucățiPâine De Secară închisă, Ruptă în Bucăți
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Borcane Fiecare) Ardei Roșii Dulci Prăjiți, Scurși și Tăiați în JulianăBorcane Fiecare) Ardei Roșii Dulci Prăjiți, Scurși și Tăiați în Juliană
Echipamente pe care le vei folosi
1 Bile De 10 Uncii Aluat De Pizza Alb Sau Integral1 Bile De 10 Uncii Aluat De Pizza Alb Sau Integral
2
Se toarnă supa de pui și se aduce la fierbere. Se amestecă ceapa, ardeiul verde, jalapeno și roșiile tăiate cubulețe. Asezonați cu cub de bulion, sare și piper, chimen, coriandru și usturoi. Aduceți la fierbere, acoperiți și reduceți căldura la mic. Gatiti 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Ceai, Feliați Subțiri Pentru Ornat3 Ceai, Feliați Subțiri Pentru Ornat
Bouillon CubeBouillon Cube
D Mix De RisottoD Mix De Risotto
6 Cutii (12 Uncii Fiecare) Lapte Evaporat6 Cutii (12 Uncii Fiecare) Lapte Evaporat
Ulei De Măsline Sau Ulei De Floarea Soarelui Pentru Prăjit)Ulei De Măsline Sau Ulei De Floarea Soarelui Pentru Prăjit)
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
Disponibile Pe Scară Largă, Așa Că Verificați-le Pe Piața Locală.Disponibile Pe Scară Largă, Așa Că Verificați-le Pe Piața Locală.
Amestec Universal Pentru PaneAmestec Universal Pentru Pane
ChimenChimen
Disponibile Pe Scară Largă, Așa Că Verificați-le Pe Piața LocalăDisponibile Pe Scară Largă, Așa Că Verificați-le Pe Piața Locală

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Juve & Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava. Recenzătorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Juve & Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava
Juve & Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava
De culoare auriu pal, acest Cava are arome de piersici albe coapte, bagheta prajita cu note de citrice lamaie si caise. Gustul este bogat și larg, cu arome de măr verde, ceai verde iasomie și migdale prăjite. Acest cava brut nature este extrem de versatil, deoarece nu se adaugă doze, astfel încât aciditatea și bulele vă curăță palatul după fiecare mușcătură. Mâncăruri recomandate: creveți cu usturoi, biban de mare marinați cu miso, ton încrustat cu susan, pui tikka masala și jamon iberic.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista