Cuiburi De Paște

Cuiburi De Paște
Rețeta cuiburilor de Paște poate fi făcută în aproximativ 10 minute. O porție conține 342 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. 8 persoane au fost impresionate de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această garnitură. Această rețetă de la Taste of Home necesită cremă de marshmallow, tăiței chow mein, pastel m&M și unt de arahide cremos. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paști. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, care nu este atât de mare. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cuiburi de Paște, Cuiburi De Paște, și Cuiburi De Paște.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, bateți crema de marshmallow, untul de arahide și untul până se omogenizează. Îndoiți tăiței și M & M. Se răcește până când este ușor de manevrat. Pe hârtie cerată, formați amestecul cu 1/3 căni în 3-in. cuiburi. Se răcește timp de 30 de minute. Praf cu zahăr de cofetărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Fiecare), Rupte în Bucăți MiciBomboane De Ciocolată Cu Lapte Fiecare), Rupte în Bucăți Mici
(cum Ar Fi Crunch Bar)(cum Ar Fi Crunch Bar)
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
2 Stropi în Formă De Inimă2 Stropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Așezați mai multe m&m de arahide în fiecare cuib.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2 Stropi în Formă De Inimă2 Stropi în Formă De Inimă
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții9
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista