Crăciun Kir

Crăciun Kir
Crăciun Kir ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 119 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 32. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Mergeți la magazin și ridicați suc spumant de mere, zahăr, portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Cupcakes Stollen De Crăciun-Un Clasic De Crăciun Transformat, Fursecuri de Crăciun: fursecuri norvegiene de Crăciun, prune condimentate cu morcovi păstrează semilune și portocală de ciocolată, și tort de fructe de Crăciun fără ouă, cum se face tort de fructe de Crăciun.

Instrucțiuni

1
Feliați lămâia în cruce, aruncând semințele și capetele. Cu un cojitor de legume, coaja pare din portocaliu (numai partea colorată); rezervați portocaliu pentru o altă utilizare. Într-un robot de bucătărie, învârtiți coaja de lămâie și portocală până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
LegumeLegume
PortocaliuPortocaliu
LămâieLămâie
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri, combinați amestecul de citrice, zahărul, concentratul de suc de fructe și afine uscate. Se fierbe la foc mare, amestecând des, până se reduce la 1 1/2 căni, 3 până la 4 minute. Acoperiți și răciți până la rece, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine UscateAfine Uscate
Suc De FructeSuc De Fructe
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se amestecă baza de afine. Puneți 1 lingură de amestec, inclusiv fructe, în fiecare pahar (cel puțin 1 cană), adăugați 3/4 cană suc de mere spumant, amestecați și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MereSuc De Mere
AfineAfine
FructeFructe
BazaBaza
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții32
Scor De Sănătate1
Revista