Crutoane De Biscuiți Cu Rozmarin
Crutoane Rosemary Biscuit ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 19 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 126 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de rozmarin, parmezan, piper măcinat grosier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 26%. Rețete similare sunt Supă de vită și ceapă cu crutoane de biscuiți Cheesy, Supă de spanac cu crutoane de rozmarin, și Crutoane Multicolore De Rozmarin.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Așezați biscuiții pe o foaie de copt.
Coaceți 18 până la 20 de minute sau până se rumenesc.
Lăsați biscuiții să se răcească complet (aproximativ 30 de minute). Reduceți temperatura cuptorului la 25
Tăiați biscuiții în cuburi de 1/2 inch. Sotati rozmarinul si piperul in ulei incins la foc mediu 30 de secunde pana la 1 minut sau pana cand este parfumat. Aruncați biscuiții cu amestec de ulei și așezați într-un singur strat pe o tigaie cu jeleu căptușită cu folie de aluminiu ușor unsă.
Coaceți la 250 timp de 1 oră și 20 de minute sau până se rumenesc și crocant, amestecând la fiecare 20 până la 30 de minute.
Se presară cu brânză; coaceți încă 10 minute.
Se lasă să se răcească complet (aproximativ 15 minute). A se păstra într-un recipient etanș până la 3 zile.
Notă:Am testat cu biscuiți cu lapte de unt Mary B.