Pesto Squash

Pesto Squash
Pesto Squash ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. O porție conține 293 calorii, 7g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de pesto de busuioc, parmezan, dovlecel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 63%. Încercați Pesto Spaghetti Squash Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, Whole30 Spaghetti Squash cu Pesto, și Pizza Pesto cu dovlecei de Butternut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți dovleceii într-un abur peste 1 inch de apă clocotită și acoperiți. Gatiti pana se inmoaie, dar inca ferm, aproximativ 2 pana la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
2
Într-un castron de servire, amestecați împreună dovlecelul și pesto-ul. Se acoperă cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateUșor
Gata În16 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista