Crustă De Pizza Fără Drojdie Fără Gluten
Crusta de Pizza fără drojdie fără gluten este o fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian crustă. Această rețetă face 2 porții cu 995 calorii, 21g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 317 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, drojdie instant, amidon de tapioca și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este super. Încercați Tort Crescut Cu Drojdie Fără Gluten Cu Cardamom Portocaliu, Pizza Taco fără Gluten cu crusta de Pizza fără Gluten Udi, și Crustă De Pizza Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați ingredientele uscate. Într-un castron mic, amestecați ingredientele umede cu o furculiță sau un tel mic până se combină.
Se toarnă ingredientele umede peste uscat. Folosind o lingură de lemn, amestecați pentru a combina până se formează un aluat. Aluatul va fi pe partea uscată. Acest lucru este normal.
Presărați generos blatul cu făină de orez alb. Întoarceți aluatul pe blat. Frământați aluatul până când este neted. Dacă, după frământare timp de un minut, aluatul este încă uscat și nu se ține împreună, adăugați o lingură mai multă apă.
Centrați aluatul pe o bucată de hârtie pergament de 16 1/2 pe 12 1/2 inch. Pudrați aluatul generos cu făină de orez alb.
Întindeți aluatul până acoperă hârtia pergament.
Așezați o foaie de copt cu margini foarte aproape de crusta rulată. Prindeți colțurile uneia dintre laturile lungi ale hârtiei pergament și glisați crusta în tigaie. Fă asta repede.
Periați ușor uleiul de măsline peste partea superioară a crustei cu o perie de patiserie. Acoperiți aluatul complet cu folie de plastic. Se lasă să crească la temperatura camerei timp de 45 de minute sau până când aluatul este ușor și ușor pufos.
Se acoperă și se coace conform instrucțiunilor. Dacă rețeta necesită periajul crustei cu ulei de măsline, puteți sări peste acest pas, deoarece crusta este deja periată cu ulei.