Crustă De Pizza Fără Drojdie Fără Gluten

Crustă De Pizza Fără Drojdie Fără Gluten
Crusta de Pizza fără drojdie fără gluten este o fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian crustă. Această rețetă face 2 porții cu 995 calorii, 21g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 317 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, drojdie instant, amidon de tapioca și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este super. Încercați Tort Crescut Cu Drojdie Fără Gluten Cu Cardamom Portocaliu, Pizza Taco fără Gluten cu crusta de Pizza fără Gluten Udi, și Crustă De Pizza Fără Gluten pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați ingredientele uscate. Într-un castron mic, amestecați ingredientele umede cu o furculiță sau un tel mic până se combină.
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se toarnă ingredientele umede peste uscat. Folosind o lingură de lemn, amestecați pentru a combina până se formează un aluat. Aluatul va fi pe partea uscată. Acest lucru este normal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
3
Presărați generos blatul cu făină de orez alb. Întoarceți aluatul pe blat. Frământați aluatul până când este neted. Dacă, după frământare timp de un minut, aluatul este încă uscat și nu se ține împreună, adăugați o lingură mai multă apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Orez AlbFăină De Orez Alb
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
4
Centrați aluatul pe o bucată de hârtie pergament de 16 1/2 pe 12 1/2 inch. Pudrați aluatul generos cu făină de orez alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Orez AlbFăină De Orez Alb
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
5
Întindeți aluatul până acoperă hârtia pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
6
Așezați o foaie de copt cu margini foarte aproape de crusta rulată. Prindeți colțurile uneia dintre laturile lungi ale hârtiei pergament și glisați crusta în tigaie. Fă asta repede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Periați ușor uleiul de măsline peste partea superioară a crustei cu o perie de patiserie. Acoperiți aluatul complet cu folie de plastic. Se lasă să crească la temperatura camerei timp de 45 de minute sau până când aluatul este ușor și ușor pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
8
Se acoperă și se coace conform instrucțiunilor. Dacă rețeta necesită periajul crustei cu ulei de măsline, puteți sări peste acest pas, deoarece crusta este deja periată cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții2
Scor De Sănătate27
Revista