Crustă De Pizza Cu Parmezan
Crusta de pizza parmezan ar putea fi doar crusta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 231 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, parmezan, crustă clasică de pizza și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare includ Pizza Cu Parmezan Cu Spanac Cu Crustă Subțire, Crustă De Pizza Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați Și Parmezan (Fără Gluten), și Pizza de pui, sparanghel și ciuperci la grătar cu crustă de pizza Blackbird Bakery.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.Ungeți o foaie mare de cookie întunecată sau antiaderentă cu spray de scurtare sau gătit. Desfaceți aluatul pe foaia de prăjituri. Apăsați aluatul la dreptunghi de 15x10 inci.
Întindeți untul peste aluat; presărați parmezan uniform peste unt.
Coaceți 7 minute; scoateți din cuptor.
Acoperiți crusta parțial coaptă cu toppingurile preferate de pizza.
Coaceți 7 până la 9 minute sau până când crusta se rumeneste.