Crust De Ghimbir

Crust De Ghimbir
Crusta Gingersnap necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 130 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați nucă de cocos, fursecuri gingersnap, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Plăcintă cu var cheie cu o crustă de ghimbir, Cheesecake de piersici cu crustă de ghimbir, și Cheesecake De Dovleac Cu Crustă De Ghimbir.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună toate ingredientele. Apăsați în partea de jos și în sus a unei plăci de 9 inci.
2
Coaceți la 350 timp de 8 minute. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareCrustă
Revista