Biscuiți de ovăz Fudgy fără coacere
Dacă aveți aproximativ 15 minute de petrecut în bucătărie, prăjiturile de ovăz Fudgy fără coacere ar putea fi o rețetă excelentă fără gluten și lacto ovo vegetariană de încercat. Această rețetă face 18 porții cu 186 de calorii , 2 g de proteine și 7 g de grăsime fiecare. Pentru 20 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și cumpărați cacao de copt, unt, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar puțini oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Cu un scor de 16% , acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați prăjituri de ovăz cu fudgy fără coacere , prăjituri fudgy fără coacere și prăjituri de catedrală cu mentă fără coacere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați ovăzul și nuca de cocos; pus deoparte. Într-o cratiță mare, combinați laptele și untul. Se amestecă zahărul și cacao. Se aduce la fierbere.
Adăugați amestecul de ovăz; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia.
Puneți cu linguri rotunjite la distanță de 1 inch pe hârtie cerată.
Se lasa sa stea pana se fixeaza.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti
Cremă de Sherry, vinul de porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru desert. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.