Crumb Crust Dovleac Pie

Crumb Crust Dovleac Pie
Crumb Crust placinta de dovleac necesită aproximativ 2 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 310 calorii, 3G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, napolitane de vanilie, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 72 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Acesta este adus la tine de rețete Kraft. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Crumb Crust Dovleac Pie, Plăcintă De Dovleac Într-O Crustă De Miez De Pecan De Ghimbir, și Congelator Placinta De Dovleac Cu Gingersnap Crumb Crust pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați firimiturile de napolitane, untul și zahărul până se amestecă; apăsați pe partea de jos și în sus a plăcii de plăcintă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, OptionalFrisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
2
Bateți crema de brânză într-un bol mare cu mixerul până la crem. Adăugați treptat lapte, bătând după fiecare adăugare până la amestec. Și amestec de budincă uscată, dovleac și condimente; bate la viteză mică 1 min. sau până la amestecare. Se amestecă în 1/2 ceasca rece bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ
(aroma Originala)(aroma Originala)
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Se toarnă în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
4
La frigider 2 ore sau până când este ferm. Sus cu biciul rece rămas.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareCrustă
Revista