Creveți și homar Bangers și Mash ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 4 și costă 7,58 USD pe porție. O porție conține 983 calorii, 44G de proteine, și 46G de grăsime. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână sare de mare, suc de portocale, albuș de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este super. Rețete similare includ Petarde vegane și piure cu conținut scăzut de carbohidrați! (Petarde & Mash ) , Petarde și Mash, și Petarde și Mash.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru bangers: folosind o mașină de tocat carne sau o moară de alimente, măcinați creveții, homarul și usturoiul împreună într-un castron mare. Apoi adăugați în castron pătrunjelul, tarhonul, condimentul fructelor de mare, sarea, piperul, nucșoara, albușul de ou și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(dacă Folosiți Creveți Mai Mari, Tăiați Grosier)
1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Portocala, Coaja
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
8 (U-12) Creveți
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
(înlăturați Orice Mufă)
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Se amestecă bine cu o lingură, asigurându-se că nu se amestecă prea mult. Bacsis: luați un pic din amestec și puneți-l în apă clocotită pentru o secundă, scoateți-l și asigurați-vă că condimentul este bun. Dacă aveți nevoie de mai multă sare sau piper, acesta este momentul să o faceți, înainte de a umple carcasele. Pentru a pregăti cârnații, faceți o gaură mică la capătul carcasei, apoi legați capătul carcasei spre capătul carcasei. Apoi, umpleți carcasa conform instrucțiunilor care vin cu echipamentul pe care îl utilizați sau cu o pungă de patiserie. În timp ce umpleți, răsuciți sau legați carcasa la fiecare 5 până la 6 inci pentru a forma fiecare verigă până la sfârșitul carcasei, apoi legați carcasa. Pentru a bracona cârnații, într-o cratiță mare, aduceți apa la fierbere, apoi reduceți focul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
8 (U-12) Creveți
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Adăugați linkurile și gătiți timp de 5 până la 6 minute. Apoi scoateți cârnații, repetați procesul cu cârnații rămași și apoi lăsați să se odihnească să se răcească. Pentru a arde sau crusta cârnații, într-o tigaie sotată la foc mare, adăugați 1 linguriță de ulei, prăjiți cârnații pe toate cele patru părți, 1 până la 2 minute pe fiecare parte, apoi repetați procesul până când toți cârnații au fost fierți. În timp ce cârnații se răcesc, începeți să vă pregătiți cartofii. Într-o oală de 1 galon, aduceți 10 căni de apă la fierbere. Apoi adăugați cartofii și gătiți până se înmoaie furculița, aproximativ 20 de minute. După gătit, scoateți din apă și strecurați. Apoi, folosind un ricer, procesați cartofii prin ricer (sau o moară de alimente) într-un castron. Dacă nu aveți o mașină de ricer sau o moară de alimente, puteți folosi mixerul cu un accesoriu pentru tel, amestecând la înălțime pentru a netezi. După ce ați ricat cartofii, adăugați untul și condimentați cu sare și piper. Finalizați cu smântână grea, amestecând. Pentru sos: într-o cratiță la foc mediu-mare, adăugați sucul de portocale și ceapa și aduceți la foc mic. Reduceți sucul la 1/2 cană, apoi amestecați hreanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Hrean
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
2 Masline Umplute Cu Piment
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Ricer De Cartofi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
5
Se ia de pe foc și se amestecă untul pentru a termina. Țineți cald până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Pentru muguri: într-o cratiță la foc mediu-mare, adăugați uleiul și încălziți. Apoi adăugați slănina și gătiți timp de 2 minute, amestecând pe tot parcursul. Apoi, adăugați ceapa și gătiți din nou timp de 2 minute; ceapa trebuie să fie înmuiată. Apoi, deglazați tigaia cu vin. Se amestecă și se adaugă varza de Bruxelles, gătind până se rumenesc pe margini, 8 până la 9 minute. Se condimentează cu sare și piper. Pentru a servi, așezați cartofii pe farfurii și acoperiți cu varză de Bruxelles, apoi cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
Varză
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Stropiți cu sosul și terminați cu tarhon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Cadru Stone Blossom Sauvignon Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Cadru Piatra Blossom Sauvignon Blanc
Aromatic acest vin izbucnește cu citrice sărate cu note erbacee verzi picante și tioli de fructe de pasiune. În fundal, există indicii de măr verde, castraveți și pepene galben cu arome florale de condimente exotice și coriandru. Există cu siguranță o pământeală atractivă pe nas, care se împerechează cu succes cu o promisiune de citrice strălucitoare. Imaginați-vă dacă ar exista Sauvignon Blanc Pop rocks...acest vin este chiar acolo cu prospețimea sa explozivă pe gust. Nu lăsați energia să vă păcălească, există o tonă de textură a acestui vin care scoate în evidență o colecție complexă de arome. Citricele sărate conduc, urmate de note de plante verzi pământești, care sunt rotunjite de pepene galben și piersică. Toate acestea sunt încadrate de o mineralitate îmbucurătoare. Puteți gusta vârsta și înțelepciunea acestor viță de vie și cele cinci decenii de conviețuire cu Oceanul Pacific din apropiere. Acest lucru nu este cu siguranta tipic California SB.