Creveți Scampi Del Rey ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 644 calorii, 32g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $ 4.06 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, roșii conservate, lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscol de casă cu ouă de unt de arahide Reese ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Creveți 2 moduri: sos de soia-creveți la grătar cu salată de spanac și Scampi în stil nou, Creveți Scampi, și Creveți Scampi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se condimentează făina cu piper negru și crab se fierbe condimente și creveți de dragare în amestec de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crab Se Fierbe Condimente
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
2
Încălziți untul clarificat la foc mediu-mare și adăugați creveți și usturoi. Când creveții încep să devină roz, se toarnă cu vin alb pentru a dezlipi tigaia și se strecoară doar 1/2 din lămâie peste creveți (rezervând cealaltă jumătate pentru mai târziu), apoi se transferă creveții într-un platou utilitar, se acoperă și se lasă deoparte într-un loc cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara
1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Dressing Japonez De Susan Preparat
Coji De La Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Reduceți focul la mediu și la lichidele din tigaie, adăugați doar 3 linguri de busuioc proaspăt (rezervând echilibrul pentru garnitură), capere, ardei gras roșu, jalapeno și ciuperci albe și gătiți timp de aproximativ 5 până la 8 minute pentru a integra aromele. Apoi, adăugați cutia de roșii în piure și lăsați să gătească, parțial acoperită, timp de aproximativ 25 de minute pentru a reduce și îngroșa, condimentând cu sare și piper, după gust, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Lingura De Cimbru Proaspat, 4 Crengute, Tocate Marunt
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
În timp ce sosul se reduce, aduceți 2 1/2 căni de apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
5
Adăugați orezul împreună cu 1 linguriță de sare și 1 lingură de unt. Reveniți la fierbere, reduceți focul la minim, acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute, lăsând netulburat. Apoi scoateți de pe foc și lăsați orezul acoperit încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
(tub Mare)
6
Scoateți sosul de pe foc și amestecați smântâna. Rezervați 4 bucăți de creveți pentru garnitură și amestecați restul de creveți în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
7
Așezați orezul în centrul vasului de servire. Sosul de lingură cu creveți pe orez și garnisiți cu 4 bucăți rezervate de creveți. Strângeți restul de 1/2 de lămâie peste creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Coji De La Lamaie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Creveți în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Esperto Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.