Creveți la grătar cu sos de Cocktail Chili

Creveți la grătar cu sos de Cocktail Chili
Rețeta creveți la grătar cu sos de Cocktail Chili ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 35 minute. Această rețetă servește 4 și costă 1,22 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 147 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați țelina din inimă, sare, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Creveți la grătar cu sos de Cocktail de roșii la grătar, Creveți Old Bay La Grătar Cu Sos De Cocktail De Hrean Lemony, și Cocktail de creveți la grătar cu lemn cu sos cremos de hrean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron și condimentați cu piper, după gust. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Încălziți o tigaie pentru grătar sau grătar la mediu-înalt.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Îmbrăcați creveții cu ulei de măsline extravirgin, sare și piper, după gust și boia afumată. Frigăruie creveții pe frigarui metalice, pentru a le întoarce mai ușor și grătiți până când creveții sunt opaci și fermi, aproximativ 7 până la 8 minute. Îngrămădiți creveții pe un platou de servire și stropiți cu sosul sau treceți sosul la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio

Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Single Vineyard Sauvignon Blanc din 1865, cu un rating de 4,2 din 5 stele, pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
1865 Single Vineyard Sauvignon Blanc
1865 Single Vineyard Sauvignon Blanc
Un galben strălucitor, palid, aproape transparent, cu nuanțe verzui. Foarte elegant, Acest Sauvignon Blanc se remarcă prin prospețime și intensitate, marcat în special să fie citrice precum grapefruit, albsparanghel, mazăre dulce, note minerale și un indiciu de ardei iute. Acest vin este proaspăt, fructat, cu un corp uimitor, mineral, cu aciditate puternică și un finisaj lung. Ideal pentru însoțirea stridiilor, crabului păianjen și a tuturor tipurilor de fructe de mare.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista