Creveți La Grătar

Creveți La Grătar
Creveții la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 471 calorii, 41G de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru $5.51 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Dacă aveți creveți, vin, oregano și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Creveți La Grătar, Creveți La Grătar, și Creveți La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 11 ingrediente într-o tigaie mare antiaderentă; aduceți la fierbere.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați creveți și gătiți 7 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
3
Adăugați vin și gătiți 1 minut sau până când creveții sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
VinVin
4
Se servește cu pâine și pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
PâinePâine

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Loveblock Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate22
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista