Creveți de șampanie și paste

Creveți de șampanie și paste
Creveți șampanie și paste ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 5.08 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 737 calorii, 44G de proteine, și 36g de grăsime per portie. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Anul Nou. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de roșii de prune, șampanie, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscol de casă cu ouă de unt de arahide Reese ca desert. 358 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați A rămas vin sau șampanie? Nici O Problemă! Pește de somn ars peste Risotto de șampanie cu sos de tigaie de șampanie, Șampanie creveți și ciuperci, și Risotto Cu Creveți De Șampanie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti pastele in apa clocotita timp de 6 pana la 8 minute sau pana cand al dente; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Între timp, încălziți uleiul la foc mediu-mare într-o tigaie mare. Gatiti si amestecati ciupercile in ulei pana cand sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Scoateți ciupercile din tigaie și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Combinați creveții, șampania și sarea în tigaie și gătiți la foc mare. Când lichidul începe să fiarbă, scoateți creveții din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șampanieșampanie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați șalotă și roșii în șampanie; fierbeți până când lichidul este redus la 1/2 cană, aproximativ 8 minute. Se amestecă 3/4 cană cremă; se fierbe până se îngroașă ușor, aproximativ 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șampanieșampanie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
6
Adăugați creveți și ciuperci în sos și încălziți. Reglați condimentele după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
7
Aruncați pastele fierbinți, fierte, cu restul de 1/4 cană de smântână și pătrunjel. Pentru a servi, lingurați creveții cu sos peste paste și acoperiți cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Thrive Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Revista