Creveți De Usturoi

Creveți De Usturoi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveții cu usturoi. Această rețetă servește 1. O porție conține 781 calorii, 69G de proteine, și 51G de grăsime. Pentru $10.95 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați unt, pătrunjel, creveți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Recipezaar. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 67%. Rețete similare includ Creveți De Usturoi, Creveți Cu Unt De Usturoi, și Creveți aburiți cu usturoi.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateUșor
Gata În18 m.
Porții1
Scor De Sănătate24
Revista