Creveți cu sare și piper cu Aioli
Creveți de sare și piper cu Aioli este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $ 4.03 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 581 calorii, 37g de proteine, și 47G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, ulei de măsline, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Creveți de sare și piper, Creveți De Sare Și Piper, și Creveți cu sare și piper pentru rețete similare.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.