Creveții cu Salsa de Avocado-mango ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 434 calorii, 32g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.23 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 341 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de jalapeincurbo chile, suc de lămâie, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma cuscusul, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Mango Cu Cuscus ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Creveți cu Salsa de Avocado-Mango, Tacos de creveți cu Salsa de avocado Mango, și Cocktail de creveți cu Salsa de avocado Mango.
Instrucțiuni
1
Grătar de căldură. Îndoiți patru bucăți de folie lungi de 18 inci în jumătate; desfaceți și acoperiți în interior cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
Folie De Aluminiu
2
Așezați 2 căni de spanac în centrul a 1 jumătate din fiecare bucată de folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
3
Combinați cuscusul cu 1/4 cană de apă; împărțiți uniform între pachete, așezând deasupra spanacului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus
Spanac
Apă
4
Combinați creveții, 1/4 cană de coriandru, uleiul și 1/2 linguriță de sare într-un castron. Împărțiți creveții uniform între pachete, așezând lângă cuscus. Îndoiți folia pentru a închide și sertizați marginile pentru a sigila; așezați pe grătar; închideți capacul; gatiti pana cand pachetele sunt complet umflate, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Cuscus
Creveți
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
Bol
Folie De Aluminiu
5
Combinați restul de 1/4 cană de coriandru cu restul de 1/4 linguriță de sare, mango, avocado, roșii, ceapă, jalapeo și suc de lămâie într-un castron. Tăiați cu grijă folia pentru a se deschide; amestecați conținutul; garnisiți cu salsa înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1/2 Kg Piept De Curcan
Tomate
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Ceapă
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Folie De Aluminiu
6
Grătar de căldură. Îndoiți patru bucăți de folie lungi de 18 inci în jumătate; desfaceți și acoperiți în interior cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
Folie De Aluminiu
7
Așezați 2 căni de spanac în centrul a 1 jumătate din fiecare bucată de folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
8
Combinați cuscusul cu 1/4 cană de apă; împărțiți uniform între pachete, așezând deasupra spanacului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus
Spanac
Apă
9
Combinați creveții, 1/4 cană de coriandru, uleiul și 1/2 linguriță de sare într-un castron. Împărțiți creveții uniform între pachete, așezând lângă cuscus. Îndoiți folia pentru a închide și sertizați marginile pentru a sigila; așezați pe grătar; închideți capacul; gatiti pana cand pachetele sunt complet umflate, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Cuscus
Creveți
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
Bol
Folie De Aluminiu
10
Combinați restul de 1/4 cană de coriandru cu restul de 1/4 linguriță de sare, mango, avocado, roșii, ceapă, jalapeo și suc de lămâie într-un castron. Tăiați cu grijă folia pentru a se deschide; amestecați conținutul; garnisiți cu salsa înainte de servire.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Skyfall Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.