Creveți cu roșii și Feta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveții cu roșii și Fetan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 444 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,91 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, creveți, vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până ulei ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane Vegane Mango ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Creveți cu roșii și Feta, Salată de creveți, roșii și Feta, și Creveți prăjiți cu roșii și Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti si amestecati ceapa in ulei incins in tigaie mare la foc mediu 3 min.
Adăugați roșiile, vinul și oregano; se amestecă bine. Reduceți căldura la minim; gătiți 5 min. sau până se îngroașă, amestecând ocazional.
Adăugați creveți. Gatiti 3 min. sau până când creveții sunt roz, amestecând frecvent.
Se presară cu brânză; gatiti 1 min. Se amestecă pătrunjelul.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.