Creveți Asiatici Cireșe

Creveți Asiatici Cireșe
Creveții asiatici cu cireșe ar putea fi doar rețeta asiatică pe care o căutați. O porție conține 471 de calorii, 28 g de proteine și 1 g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 3,52 USD per porție. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți la îndemână orez, creveți, oțet de cidru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și pescatariană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 57%. Salata de pui la gratar in stil asiatic cu sos de cirese si arahide, salata asiatica de creveti si cocktailul de creveti asiatici sunt foarte asemanatoare cu aceasta reteta.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați umplutura de plăcintă, oțetul, zahărul brun și ghimbirul. Gatiti la foc mediu pana cand umplutura este fierbinte si clocoteste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Topping Batut Si Menta, OptionalTopping Batut Si Menta, Optional
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați ardeiul verde, castanele de apă și creveții. Gătiți la foc mediu încă 4-5 minute sau până când creveții sunt încălziți (nu gătiți prea mult).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De CocosApă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
3
Serviți cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio

Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio sunt alegerile mele de top pentru Creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, fie că sunt la grătar, fie că sunt prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Roșu rubiniu intens, cu arome plăcute persistente și fructate. Sec, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt la gust.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate11
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista