Cremă Suedeză
Crema suedeză este o fără gluten farfurie. O porție conține 303 calorii, 3G de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, extract de vanilan, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării scandinave. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Cremă Suedeză, Cremă Suedeză, și Cremă Suedeză De Lămâie.
Instrucțiuni
Combinați smântâna, apa, zahărul și gelatina într-o cratiță la foc mic. Se amestecă constant până când gelatina s-a dizolvat.
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească ușor până se îngroașă, aproximativ 10 minute; ar trebui să fie consistența ouălor bătute. Îndoiți smântâna, extractul de vanilie și extractul de migdale.
Se toarnă într-o matriță, se acoperă și se dă la frigider până se fixează, cel puțin 4 ore, de preferință peste noapte.
Slăbiți de mucegai prin scufundare în apă fierbinte. Inversați pe o farfurie de servire pentru a o desface.
Se toarnă lingonberries deasupra.