Cremă De Porumb Empanadas: Humitas

Cremă De Porumb Empanadas: Humitas
Empanadas cremă de porumb: Humitas ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 250 calorii, 3G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de boia de ardei, ulei de canolan, porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Humitas (Budincă De Porumb Argentiniană), Rețetă Humitas De Porumb Dulce, și Humitas Ecuadorian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul într-o cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați făina și gătiți până se omogenizează și se fierbe, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
3
Adăugați laptele încet în timp ce bateți constant. Aduceți la foc mic, amestecând constant, acordând o atenție deosebită colțurilor cratiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Adăugați boia de ardei și sare și piper, după gust. Amestecați porumbul și pătrunjelul, reveniți la foc mic. Răzuiți umplutura într-un bol și răciți-o complet înainte de a umple ambalajele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Pentru a forma: umeziți marginile a 1 dintre ambalajele empanada cu vârful degetului înmuiat în apă caldă. Centrați o cană generoasă de 1/3 din umplutură pe ambalaj. Aduceți părțile laterale ale ambalajului împreună pentru a se întâlni peste umplutură și prindeți părțile laterale pentru a sigila și a forma o formă de jumătate de lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
6
Așezați jumătatea lunii pe suprafața de lucru. Lucrați în jurul marginilor, aducând aproximativ 1/2-inch din stratul inferior de aluat în sus și peste stratul superior, pentru a face un Mini-încreți. Apăsați în timp ce mergeți pentru a sigila pliurile. Dacă nu doriți să vă încurcați cu sertizarea, sigilați marginile până la capăt cu vârfurile dinților unei furculițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
1
Turnați suficient ulei vegetal sau de canola într-o tigaie grea mare pentru a umple aproximativ 3/4-inch pe părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se încălzește la foc mediu până când vârful mânerului unei linguri de lemn cufundat în ulei degajă un sfârâit plin de viață, aproximativ 375 de grade F. alunecați cu grijă cât mai multe dintre empanadas în ulei, așa cum se va potrivi fără aglomerare. Gatiti pana cand aluatul se rumeneste usor, aproximativ 3 minute. Întoarceți cu atenție și repetați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
3
Scurgeți scurt pe prosoape de hârtie înainte de servire. Repetați cu empanadele rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
4
Notă: pentru a coace empanadas, Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament sau folosiți o foaie de copt antiaderentă.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Coaceți până când empanadele sunt maro auriu deschis, aproximativ 25 de minute. Se răcește cu câteva minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista