Cremă De Porumb Empanadas: Humitas
Empanadas cremă de porumb: Humitas ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 250 calorii, 3G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de boia de ardei, ulei de canolan, porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Humitas (Budincă De Porumb Argentiniană), Rețetă Humitas De Porumb Dulce, și Humitas Ecuadorian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți untul într-o cratiță mică la foc mediu.
Adăugați făina și gătiți până se omogenizează și se fierbe, aproximativ 3 minute.
Adăugați laptele încet în timp ce bateți constant. Aduceți la foc mic, amestecând constant, acordând o atenție deosebită colțurilor cratiței.
Adăugați boia de ardei și sare și piper, după gust. Amestecați porumbul și pătrunjelul, reveniți la foc mic. Răzuiți umplutura într-un bol și răciți-o complet înainte de a umple ambalajele.
Pentru a forma: umeziți marginile a 1 dintre ambalajele empanada cu vârful degetului înmuiat în apă caldă. Centrați o cană generoasă de 1/3 din umplutură pe ambalaj. Aduceți părțile laterale ale ambalajului împreună pentru a se întâlni peste umplutură și prindeți părțile laterale pentru a sigila și a forma o formă de jumătate de lună.
Așezați jumătatea lunii pe suprafața de lucru. Lucrați în jurul marginilor, aducând aproximativ 1/2-inch din stratul inferior de aluat în sus și peste stratul superior, pentru a face un Mini-încreți. Apăsați în timp ce mergeți pentru a sigila pliurile. Dacă nu doriți să vă încurcați cu sertizarea, sigilați marginile până la capăt cu vârfurile dinților unei furculițe.
Turnați suficient ulei vegetal sau de canola într-o tigaie grea mare pentru a umple aproximativ 3/4-inch pe părți.
Se încălzește la foc mediu până când vârful mânerului unei linguri de lemn cufundat în ulei degajă un sfârâit plin de viață, aproximativ 375 de grade F. alunecați cu grijă cât mai multe dintre empanadas în ulei, așa cum se va potrivi fără aglomerare. Gatiti pana cand aluatul se rumeneste usor, aproximativ 3 minute. Întoarceți cu atenție și repetați.
Scurgeți scurt pe prosoape de hârtie înainte de servire. Repetați cu empanadele rămase.
Notă: pentru a coace empanadas, Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament sau folosiți o foaie de copt antiaderentă.
Coaceți până când empanadele sunt maro auriu deschis, aproximativ 25 de minute. Se răcește cu câteva minute înainte de servire.