Cremă De Castravete Varză De Bruxelles
Varza de Bruxelles cremoasă de castraveți ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 181 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte, unt, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Varză De Bruxelles Cremoasă, Cremă De Varză De Bruxelles Gratinată, și Cremă De Varză De Bruxelles Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați varza de Bruxelles într-o oală cu suficientă apă ușor sărată pentru a acoperi. Aduceți la fierbere și gătiți 5 minute sau până se înmoaie.
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu.
Așezați castraveții în tigaie și gătiți 5 minute, până se înmoaie. Puneți deoparte castraveții și amestecați făina în unt pentru a forma un roux.
Se amestecă laptele, bulionul și piperul și se fierbe 2 minute, amestecând continuu, până se îngroașă.
Într-un vas de copt, amestecați varza de Bruxelles și castraveții.
Stropiți cu sosul de unt și aruncați ușor pentru a acoperi.
Acoperiți și coaceți 20 de minute în cuptorul preîncălzit.