Cremă Brulee De Marshmallow Prăjită
Reteta prăjită Marshmallow Creme Brulee este gata în aproximativ 1 oră și 35 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 6 și costă 93 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 467 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ouă, lapte, marshmallows și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Ciocolată caldă și oale de cremă de Marshmallow prăjite, Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {Creme Brulee Kit Giveaway}, și Creme Caramel, Creme Brulee, Pots de Creme pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Infilați 24 de marshmallows pe frigarui și prăjiți-le peste o flacără deschisă până devin aurii și carbonizate în pete. (Alternativ, așezați marshmallows pe o foaie de copt și fierbeți, întorcând cu o lingură, până când sunt prăjite peste tot.)
Puneți marshmallows prăjite, smântână, lapte, vanilie și sare într-o cratiță și gătiți, amestecând continuu, la foc mediu până când marshmallows se topesc. (Unele biți carbonizate pot rămâne.)
Lăsați să se răcească 20 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Bateți ouăle și gălbenușurile într-un castron. Bateți încet 1 cană din amestecul de marshmallow răcit, apoi amestecați amestecul rămas, având grijă să nu bateți în prea mult aer.
Se toarnă printr-o sită cu ochiuri fine într-o cană mare de măsurare a lichidului.
Aranjați șase ramekine de 4 uncii într-o tigaie. Împărțiți crema între ramekins.
Transferați tigaia în cuptor și adăugați suficientă apă fierbinte pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale ramekinelor.
Coaceți până când cremele sunt setate, dar oscilante în centru, 30 până la 35 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea în baia de apă până se răcește suficient pentru a se descurca.
Scoateți cremele din Baia de apă și lăsați să se răcească la temperatura camerei, apoi acoperiți cu folie de plastic și dați-le la frigider până când sunt ferme, cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Transferați cremele la congelator pentru a se răci, 15 până la 30 de minute. Între timp, pulsați marshmallows rămase și 3 linguri de apă fierbinte într-un robot de bucătărie până la crem, aproximativ 1 minut. Acoperiți fiecare cremă cu 1 până la 2 linguri de topping de marshmallow și întindeți ușor pe margini cu vârful degetelor umede. Se fierbe până când vârfurile sunt bulbucate și maro închis.
Transferați creme brulees la frigider pentru a se răci, aproximativ 1 oră.