Crema de supa de cartofi I
Crema de supa de cartofi s-ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 243 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână cartofi de copt, morcovi, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 42 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă cremă Nazistă de supă de cartofi dulci, Cremă de supă de cartofi, și Cremă de supă de cartofi III.
Instrucțiuni
Într-o oală de stoc, sotati ceapa în unt până la galben și moale.
Adăugați ciorba de pui, morcovii, blaturile de țelină și cartofii. Se amestecă sare și piper alb. Aduceți la fierbere și apoi reduceți căldura și gătiți până când legumele sunt suficient de fragede pentru a străpunge ușor cu o furculiță.
Îndepărtați morcovii și blaturile de țelină și aruncați-le.
Adăugați lapte evaporat și încălziți.
Folosind un robot de bucătărie sau un blender, supă de piure în loturi mici. Reveniți la oala de stoc și păstrați-o la foc mic până când este gata de servit, asigurându-vă că supa nu arde dacă nu servește imediat.
Garnisiți cu arpagic și serviți.