Cranberry Champagne Gel Corroide cu portocale
Cranberry Champagne gel de portocale cu portocale ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 278 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Anul Nou. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână șampanie, zahăr, gelatină pudră și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Portocale De Șampanie, A rămas peste vin sau șampanie? Nici O Problemă! Somn prăjit peste Risotto de șampanie cu sos de tigaie de șampanie, și Sos de afine cu Port și portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare rezistent la căldură, presărați gelatina peste apă.
Lăsați să stea 5 minute sau până când gelatina se înmoaie.
Într-o cratiță, amestecați sucul de afine cu zahărul și aduceți la fierbere. Reduceți focul și fierbeți până se dizolvă zahărul.
Se toarnă sucul fierbinte peste gelatină și se amestecă până se omogenizează. Se amestecă șampania. Se acoperă și se dă la frigider până se fixează, cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Folosind un cuțit ascuțit, curățați portocalele; asigurați-vă că îndepărtați toată miezul alb amar. Lucrând peste un castron, tăiați între membrane pentru a elibera secțiunile portocalii în castron.
Se toarnă și se rezervă sucul pentru o altă utilizare.
Pentru a asambla, lingurați gelul în pahare, alternând cu straturi de segmente portocalii. Se dă la frigider până la rece.