Nevoie de un cursul principal pescatarian? Topiturile de Crab cu fața deschisă ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 271 calorii, 21g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.17 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți brioșe, carne de crab, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Se topește șunca cu fața deschisă și mărul, Patty se topește cu fața deschisă, și Se Topește Tonul Cu Fața Deschisă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună primele 5 ingrediente.
2
Întindeți amestecul uniform pe părțile tăiate ale jumătăților de brioșă; presărați uniform cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Se fierbe 5 inci de la căldură 2 până la 3 minute sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
4
Serviți imediat.
5
* 2 cutii (6 uncii) carne de crab sau 2 cutii (6 uncii) ton alb solid în apă de izvor, drenate, pot fi înlocuite.
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.